Ghost Legend PWO

Ett väl komponerat kosttillskott i olika smaker från Ghost.

 

Snabb leverans, Fri frakt över 499 kr, Fri retur, Prisgaranti, Delbetalning.

 

Styrka för kvinnor

Författaren till den här boken heter Olga Rönnberg hon tar upp träningsprogram med anpassade kostschema och recept som gör att du kommer att lyckas med din träning

One MCT Oil

MCT oljan ger dig omedelbar energi, ökar uthållighet, dämpar aptiten och kickstartar förbränningen

 

BCAA-dryck

En lätt kolsyrad dryck som hjälper till att höja proteinsyntesen som är helt sockerfri och vegansk, men rekommenderas INTE för barn och gravida kvinnor eller ammade kvinnor, samt personer som är överkänsliga mot koffein.

Gurkmeja

Ett kosttillskott för dig som tränar, en mycket omtalad hälsokrydda som visar sig ge många och stora positiva hälsoeffekter.

One Casein Protein 

Casein främjar muskelåterhämtningen och förhindrar att musklerna bryts ner, casein tar lång tid att absorberas vilket ger ett stabilt flöde av aminosyror.

Kosttillskott

För dig som kräver det bästa för maximal muskeluppbyggnad och fettförbränning så är Star Nutrition Whey-100 ett utmärkt kosttillskott.

Pure Creatine

Kreatin hjälper till att omvandla lagrad energi till rörelseenergi, du som ägnar dig åt exempelvis tung styrketräning, intervaller/sprinter tex. är kreatin extra bra för dig.

Styrkelabbets Kostscheman - Din väg till målvikten - oavsett om du är allätare eller vegan! Skriven av Sierra de Goldsmith och Daniel Richter.

En grund till nyttig och proteinrik mat för allätare och veganer

Lär dig hur du skapar ditt kostschema efter dina behov, vill du behålla vikt och äta nyttigare eller vill du gå ned i vikt.
10 kostscheman för veganer och 10 kostscheman för allätare som anger dagligt energiinnehåll och fördelningen mellan fett, proteiner och kolhydrater.